Gegevensverzameling op alle websites toestaan

Zo staat u de verzameling van gegevens op alle websites toe:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Ga naar het gedeelte Privacy.
  3. Selecteer het onderdeel Private Browsing en klik op het pictogram De knop Instellingen.

Dit opent het venster Instellingen voor Private Browsing.

4. Als het onderdeel is uitgeschakeld, zet u het weer aan door de schakelaar in het bovenste deel van het venster op Aan te zetten.
  5. Selecteer de optie Alleen statistieken verzamelen.

Het Kaspersky-programma detecteert en telt het aantal pogingen tot het volgen van uw online activiteit zonder ze te blokkeren. U kunt de resultaten van de werking van het onderdeel bekijken in het rapport.